Menu

Deuren

Voordeuren

Voordeuren zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Bij WJM kunt u zelf een voordeur ontwerpen. Samen met de werkvoorbereiding word er gekeken wat de mogelijkheden zijn. Van glas in lood in isolatieglas tot en met figuurglas, niets is te gek. Plaatdeuren (diktes 40-54-66 mm) en panelen kunnen voorzien worden van groeven en/of glasvakken. Voor onze voordeurkozijnen kunnen wij ook Albo of Weekamp deuren inkopen en hangen deze dan in de fabriek voor u af.

Voor alle WJM deuren kunt u zelf het beslag samenstellen. Klik hiervoor op de onderstaande knop.

Hoppe deurbeslag

Ontwerp WJM met bossingpanelen.

Ontwerp van opdrachtgever met figuurglas.

Ontwerp WJM met glas in lood in isolatieglas.

 

Achterdeuren

Achterdeuren zijn standaard voorzien van een SKG*** meerpuntssluiting. Of u nu kiest voor een indeling met glas en 1 of meerdere stapeldorpels, of met panelen. WJM maakt het naar uw wens. Deurdiktes van 56 mm, 67 mm, 78 mm, 89 mm afhankelijk van het glaspakket. Plaatdeuren (diktes 40-54-66 mm) en panelen kunnen voorzien worden van groeven en/of glasvakken. Wij adviseren u graag.

Achterdeur met 3 stapeldorpels. De glas-beluchtingsgaten zijn uit het zicht geboord.

De deur is klaar voor afmontage met hang en sluitwerk.

Achterdeur met bossingpanelen en de borstwering gelijk met glaslijn raam.

Dubbele deuren

Dubbele deuren en garagedeuren zijn standaard voorzien van een SKG*** meerpuntssluiting met contrasluiting. Bij gesloten deuren zijn de sloten uit het zicht. Leverbaar met glas en 1 of meerdere stapeldorpels of panelen. Deurdiktes van 56 mm, 67 mm, 78 mm en 89 mm. Plaatdeuren (diktes 40-54-66 mm) en panelen kunnen voorzien worden van groeven en/of glasvakken, dit zien wij veel bij garagedeuren.

Contrasluiting in paneeldeur.

Vernieuwde achtergevel met WJM kozijnen.

Dubbele paneeldeuren met vaste deuren ernaast.

Schuifdeuren

Schuifpuien maken wij in deurdikte 67 mm voor dubbel glas en 78 mm voor triple glas. Uitvoering met enkele schuifdeur of met dubbele schuifdeuren. Naast en of boven de schuifdeuren zijn er meerdere vakvoorkeuzes mogelijk. Denk aan een loopdeur of een uitzetraam.

Schuifpui met 1 schuifdeur, vaste deur met een ventilatie rooster.

Deze schuifpui voorzien van triple glas is bij ons te zien.

2x Schuifpui voor dakterras gekoppeld met hoekoplossing.

Vouwdeuren

Onze vouwdeuren zijn voorzien van het Centor systeem. Centor is het unieke gepatenteerde roestvrijstalen vouwwand systeem. Wij leveren Centor in systeem F3 (onderlopend) en systeem E3 (bovenhangend) zowel buitenvouwend als binnenvouwend. F3 onderlopend kan in de meeste bestaande openingen worden geïnstalleerd. Het systeem F3 is geschikt voor renovatie en aanbouw. Het meeste gewicht staat op de onderdorpel, hierdoor kan het bouwkundig kader minder zwaar uitgevoerd worden. E3 bovenhangend is meer geschikt voor nieuwbouw en aanbouw. Het bouwkundig kader dient wel zwaar genoeg uitgevoerd te worden, het gewicht hangt immers aan de bovendorpel. Centor kozijn systemen worden uitgevoerd met een zwarte aluminium onderdorpel. Download hieronder de beschikbare uitvoeringen.

Naar F3 buiten-vouwende deuren

Naar F3 binnen-vouwende deuren

Naar E3 buiten-vouwende deuren

Naar E3 binnen-vouwende deuren

Naar F3 Brochure Engels

Naar E3 Brochure Engels

Naar Centor Brochure Nederlands

Naar Centor Onderhoudsvoorschriften 

Veel lichtinval door deuren met groot glasoppervlak.

Maximale lengte is 7,2 meter.

De woonkamer in 1 geheel met uw terras.

T. 035-6032016
E. info@timmerfabriekwjm.nl

Nijverheidsweg 7-A
3762 EP Soest

* Veld is verplicht

Copyright 2024 Timmerfabriek WJM | Privacyverklaring | Developed by Reto