Menu

Glas & Roosters

Toepassingen

Wij leveren enkel, dubbel en triple isolatieglas voor diverse toepassingen. Enkele productgroepen hierin zijn: veiligheidsglas, zonwerend glas, geluidswerend glas, brandwerend glas etc. Laat u zich vooral door ons informeren over de mogelijkheden. Afstandhouders tussen het glas zijn leverbaar in aluminium kleur, zwart of wit. Maximaal toepasbare glaspakket dikte in elementen van WJM t/m 55 mm inclusief band!

Triple glas met zwarte afstandhouders.

Uitkomst gem. Uw-waarde 0,74 W/m²K van kozijn op foto rechts.

Kozijn met draaikiepraam geschikt voor glaspakket met dikte 55 mm.

 

Wienersprossen

Wienersprossen noemen wij de aluminium profielen achter de houten roeden. Deze profielen voorkomen de doorkijk tussen de houten buiten- en binnenroeden.

Standaard met gelijke verdeling, maar ook afwijkende maatvoering mogelijk.

Door de breedte van 24 mm vallen deze sprossen mooi weg achter de 30 mm houten roeden.

 

Roosters

Ventilatieroosters zijn leverbaar voor boven het glas, boven het kozijn of ingefreesd in het houtwerk. Boven het kozijn dient men rekening te houden met de extra hoogte. Wij adviseren u graag in de beste opties.

Ducotop 50 ZR bovenop kozijn. Extra inbouwhoogte is 55 mm + de dikte van de spouwlat.

Ducoton 10 in kleur RAL 9001 op het glas gemonteerd.

 

Glas in lood en figuurglas

Glas in lood gezet tussen dubbelglas geeft een mooie uitstraling en een betere isolatie. Uw ontwerp of voorbeeld leveren wij. Voor isolerend figuurglas, kom bij ons langs om de mogelijkheden te bekijken.

 

Los glas bestellen

Geef de snijmaten en de glasopbouw door en wij bestellen het voor u. Veel voorkomende opbouw voor isolatieglas voor bestaande woningen is 4-13-4 HR++ (dikte 21 mm). Wij houden voor roosters rekening met de glasaftrek.

 

T. 035-6032016
E. info@timmerfabriekwjm.nl

Nijverheidsweg 7-A
3762 EP Soest

* Veld is verplicht

Copyright 2024 Timmerfabriek WJM | Privacyverklaring | Developed by Reto