Menu

Kozijnen

Indelingen

Een kozijn bestaat uit 1 of meerdere vakken u kunt het indelen en maatvoeren zoals u wenst. De inhoud van deze vakken noemen wij een vakvoorkeuze. De buitenzijde van het kozijnprofiel noemen wij de randvoorkeuze. Dit is het detail van de aansluiting in de nieuwbouw of in de bestaande woning.

Tekening van een 4 vaks kozijn met dubbele deuren en vaste beglazing.

Groot 5 vaks kozijn op de beglazingslijn.

4 vaks kozijn met buitendraaiende deur, rabat en vaste beglazing.

Schuifpui met vaste roeden verdeling.

 

Vakvoorkeuze

Nadat de vorm en het aantal vakken bekend is kan de vakvoorkeuze gekozen worden. Hierin is zeer veel mogelijk. Van klassieke tot moderne ramen en deuren in enkel of dubbele uitvoering. Vast glas of vouwdeuren, wij adviseren u graag. De drempel ligt bij ons letterlijk en figuurlijk laag.

Kozijn met binnendraaiende dubbele deuren.

Aanbouw in de bouwfase.

Speciale vakvoorkeuze.

Kozijn met draaikiep raam in schuifraamlook.

Randvoorkeuze

Nieuwbouw of renovatie, in ons assortiment is er ruime keuze. Desgewenst maken wij uw voorkeur op maat. In de nieuwbouw werkt men veelal met spouwlatten. Bij renovatiewerk kiest men veelal voor een zogeheten renovatie sponning. Team WJM adviseert u hierin en de details kunnen wij aanleveren in pdf. of dwg. Hieronder kunt u de standaard details voor spouw 100 tot en met 160 mm,  en de meest gangbare renovatie sponningen downloaden.

Spouw 100 Spouw 120 Spouw 140 Spouw 160

Renovatie 1A Renovatie 1B Renovatie 2A Renovatie 2B

Randvoorkeuze spouwlat met een Ducotop rooster, (binnenaanzicht).

Randvoorkeuze spouwlat met een Ducotop rooster, (buitenaanzicht).

Randvoorkeuze spouwlat met Holonite kunststeen onderdorpel.

Randvoorkeuze voor renovatie met een compriband sponning.

Inhaak kozijnen

Inhaak kozijnen kunt u eenvoudig in bestaande kozijnen monteren. Zo maakt u van het bestaande kozijn weer een goed functionerend en isolerend gevelelement. Wij gebruiken hiervoor zo smal mogelijk hout om maximaal glasoppervlak te behouden. Deze elementen leveren wij voor kozijnen met de sponning aan de binnenzijde en voor kozijnen met de sponning aan de buitenzijde. Uitvoering draaikiep of schuifraamlook met onder draaikiep.

Bestel online

Download de inmeet formulieren en print de betreffende pagina. Vul nauwkeurig in en mail deze samen met uw gegevens retour. Deze formulieren kunnen gebruikt worden voor draaikiepramen en draaikiepdeuren. Indien nodig kunt u bellen voor hulp bij het invullen. Na ontvangst sturen wij z.s.m. een vrijblijvende offerte met tekeningen. Na uw akkoord per mail gaan wij aan de slag!

Inmeet formulieren

 

T. 035-6032016
E. info@timmerfabriekwjm.nl

Nijverheidsweg 7-A
3762 EP Soest

* Veld is verplicht

Copyright 2024 Timmerfabriek WJM | Privacyverklaring | Developed by Reto