Menu

Ramen

Buitendraaiende ramen

Buitendraaiende ramen zijn standaard voorzien van een meerpuntsluiting en een remuitzetter. Beide zijn niet zichtbaar als het raam gesloten is. U kunt het raam door het omdraaien van de greep op iedere kierstand vastzetten. Raamdiktes van 56 mm, 67 mm, 78 mm, 89 mm afhankelijk van het glaspakket.

Raamhout klaar voor het cnc bewerkingscentrum.

Ramen verlijmen.

Ramen klaar voor de spuiterij.

Uitzetramen

Uitzetramen of klepramen zijn standaard voorzien van een veiligheids raamuitzetter. Vanaf een raamhoogte van 430 mm kunt het raam door het omdraaien van de greep op iedere kierstand vastzetten. Raamdiktes mogelijk van 56 mm, 67 mm, 78 mm, 89 mm, afhankelijk van het glaspakket. Bij raamdikte 78 en 89 mm is de minimale hoogte 430 mm. Uitzetramen draaien naar buiten.


 

Uitzetramen blank gelakt.

Binnenaanzicht met AXA raamcombi.

Kozijn met uitzetraam.

Draaikiepramen

Draaikiepramen zijn standaard voorzien van Maco multimatic-multipower veiligheids hang en sluitwerk. Het MULTI POWER scharnier draagt een maximum gewicht van 180 kg bij deurformaten en 150 kg bij ramen. Multifunctioneel door de ventilatiestand en het hoge draagvermogen. Raamdiktes mogelijk van 67 mm en 92 mm, afhankelijk van het glaspakket. Draaikiepramen draaien en vallen naar binnen. Optioneel is draaibeveiliging toe te passen.

Indien u zonwering op het raam wil gaan schroeven, schroef dan minimaal 35 mm uit de buitenzijde. Anders schroeft u het beslag vast en kan het raam niet meer open.


 

Kozijn met 4 vakken, onder draaikiepramen en boven vaste beglazing.

2 vaks kozijn met draaikiepramen van binnen gezien.

Inhaak kozijn met draaikiepraam van binnen gezien.

Inhaak kozijn met draaikiepraam van buiten gezien.

Renovatieramen

Renovatieramen met isolatieglas zijn vaak dikker dan de bestaande ramen. Wij hebben de juiste aansluiting op het bestaande kozijn. Door geïntegreerde tochtdichting blijft de woning dezelfde uitstraling houden. De tochtdichting kunt u natuurlijk ook zelf in het bestaande kozijn aanbrengen. Er is dan meer ruimte voor passchaven. Met ramen van WJM is de woning weer up to date.

Bestel online

Download de inmeet formulieren en print de betreffende pagina. Vul nauwkeurig in en mail deze samen met uw gegevens retour. Deze formulieren kunnen gebruikt worden voor ramen en deuren. Indien nodig kunt u bellen voor hulp bij het invullen. Na ontvangst sturen wij z.s.m. een vrijblijvende offerte met tekeningen. Na uw akkoord per mail gaan wij aan de slag!

Voor extra veiligheid kiest u voor een Habo meerpuntssluiting (Habo mps). Bij deuren passen wij i.p.v. Habo een Fuhr meerpuntssluiting toe.

Inmeet formulieren

 

Raam zonder geïntegreerde tochtdichting.

Raam met geïntegreerde tochtdichting (kaderprofiel).

 

T. 035-6032016
E. info@timmerfabriekwjm.nl

Nijverheidsweg 7-A
3762 EP Soest

* Veld is verplicht

Copyright 2024 Timmerfabriek WJM | Privacyverklaring | Developed by Reto