Menu

Roeden & Profiel

Raam en deurprofielen

WJM standaardprofiel voor de ramen en deuren is 20 graden schuin (S20), eenvoudig te onderhouden en schoon te maken. Verder is er keuze uit stopverflook (S45), duivenjager (DJ) en zaanse schaaf (ZS).

Download 3D pdf. 

Profiel 20 graden schuin.

Profiel stopverflook.

Stopverflook past zeer goed bij klassieke en jaren 30 woningen.

 

Roeden

De roeden van WJM worden in de ramen en deuren door middel van een deuvelverbinding verlijmt. Bij de overkruising passen wij zowel binnen als buiten een halfhoutsverbinding toe. Echte houten roeden dus, van slechts 30 mm breed. Profielkeuze in 20 graden schuin (S20), stopverflook (S45) en duivenjager (DJ) profiel.

Profielkeuze stopverflook.

Profielkeuze 20 graden schuin.

Echte roede van 30 mm breed in combinatie met zwarte wienersprosse.

 

Glaslatten

Laat u het glas los meeleveren dan worden onze glaslatten netjes in het element meegeleverd. Maatvoering en aantallen worden zo extra gecontroleerd. Af fabriek beglazen is natuurlijk ook mogelijk. Bij ramen, deuren en binnenbeglazing is de verbinding van de glaslat in een keurig verstek gemaakt. Profielkeuze in 20 graden schuin (S20), 20 graden schuin verdekt vernagelen (er is geen bandje nodig), duivenjager (DJ) profiel. Bij buitenbeglazing passen wij volgens de richtlijnen een neuslat toe. 

Sandwichpaneel opgesloten met neuslat.

Schuin 20 graden profiel.

Duivenjager profiel.

 

T. 035-6032016
E. info@timmerfabriekwjm.nl

Nijverheidsweg 7-A
3762 EP Soest

* Veld is verplicht

Copyright 2024 Timmerfabriek WJM | Privacyverklaring | Developed by Reto